Wat uw situatie ook is...

NijeborghFD heeft kennis van de
meest uiteenlopende situaties.

Staat u op het punt om:

  • Uw eerste huis te kopen?
  • Een ander huis te kopen?
  • Uw hypotheek over te sluiten?
  • Te gaan verbouwen?
  • Te gaan scheiden?

Welke hypotheek is voor u de juiste?

Er bestaat niet één perfecte hypotheek voor iedereen. Iedereen is uniek en
vindt andere zaken belangrijk. Om met u de juiste keuze te maken, zijn verschillende
zaken van belang.

Uw persoonlijke situatie

Bij de keuze van een hypotheek is de manier waarop u in het leven staat erg belangrijk. Welke zaken vindt u belangrijk en hoe ziet u uw toekomst? Bent u een starter en heeft u een kinderwens of bent u iemand van middelbare leeftijd die wil gaan verbouwen? Iedere situatie is uniek en heeft behoefte aan advies op maat. NijeborghFD zoekt voor u naar een hypotheek die perfect bij die unieke situatie past.

Maar daar blijft het niet bij, indien gewenst neemt NijeborghFD de volledige zorg omtrent uw hypotheek op zich. Ze houdt uw hypotheek up-to-date, zodat u zich nu en in de toekomst geen zorgen hoeft te maken en er zeker van kan zijn dat u de zaken goed op orde heeft.

Uw financiële situatie

Op financieel gebied is niemand gelijk. Toch wil iedereen bij de keuze van een hypotheek hetzelfde weten: hoeveel kan ik lenen? Op internet worden verschillende rekensommetjes aangeboden waarmee u in grote lijnen uw te lenen bedrag kunt berekenen. Hier wordt echter geen rekening gehouden met uw manier van leven en de overige kosten die bij de aankoop van een huis komen kijken.

Om die reden geeft NijeborghFD u liever een advies op maat, toegespitst op uw uitgavenpatroon en wensen voor nu en in de toekomst. U wilt toch ook onbezorgd van het leven blijven genieten?

NijeborghFD kan onvoorziene veranderingen in de toekomst niet meenemen in uw hypotheek. Mochten zich in de toekomst veranderingen voordoen in uw financiële situatie, ook dan staat NijeborghFD voor u klaar. U kunt dan ook altijd bij NijeborghFD aankloppen om uw situatie nog eens te bekijken en zo uw hypotheek up-to-date te houden.

De hypotheekvormen

Er zijn vandaag de dag zoveel verschillende hypotheekvormen, dat het maken van een keuze alleen maar moeilijker wordt. Daarnaast zijn er heel veel aanbieders, die allemaal een ander pakket aanbieden. Bij wie moet u zijn en welke hypotheekvorm moet u dan kiezen?

NijeborghFD heeft afspraken met de beste verstrekkers van hypotheken en kan u altijd de hypotheek aanbieden die het beste bij uw situatie past. Niet alleen het rentepercentage is immers van belang. Hoeveel risico wilt u nemen? Wilt u wel of niet aflossen? En wat wilt u financieel gezien nog kunnen naast het afbetalen van uw hypotheek? In een persoonlijk gesprek met NijeborghFD worden deze zaken besproken. Zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Ook als uw wensen veranderen nadat u uw hypotheek heeft afgesloten, kan NijeborghFD voor u uitzoeken of veranderingen in uw hypotheek gewenst zijn.
Interesse in een persoonlijk gesprek? Maak vrijblijvend een afspraak, wij helpen u graag.

Wilt u vrijblijvend advies?
Bel 0341-760210 of
e-mail naar info@nijeborghfd.nl

Hypotheekrentes zijn thans licht aan het dalen.

Het funden van het (hypotheek) geld blijft een probleem van de geldverstrekkers. Er zijn plannen om de pensioenfondsen er in te betrekken. Dit zou een lagere rente tot gevolg kunnen hebben want t.o.v. het buitenland zijn we nog steeds te duur. Toch daalt de rente wel. Wij kunnen nu 10 jaar vast tegen 4,05% (18-05-2013) aanbieden met NHG !!

Wilt u meer informatie ? Wij adviseren u graag.