Wat uw situatie ook is...

NijeborghFD heeft jarenlange ervaring in pensioenadvies voor zowel de particulier als het MKB.

Maak vrijblijvend een afspraak om uw mogelijkheden te bespreken.

Bel 0341 - 76 02 10 of stuur een e-mail naar info@nijeborghfd.nl

Pensioenen

Wanneer bouwt u genoeg op om in de toekomst onbezorgd van uw pensioen te kunnen genieten? Deze vraag is voor niemand zomaar te beantwoorden. Dit is namelijk afhankelijk van diverse factoren, zoals onder andere:

Uw huidige situatie

U wilt eerder stoppen met werken? U verandert van werkgever? U gaat scheiden?
Alle gebeurtenissen in uw leven kunnen van invloed zijn op de opbouw van uw pensioen. Iedere situatie is anders en iedere situatie is daarmee uniek. Wellicht heeft u in het verleden al pensioen opgebouwd en vraagt u zich af of dit voor de toekomst voldoende is. NijeborghFD biedt advies op maat. Advies dat aansluit op uw unieke situatie, zodat u zorgeloos van het leven kunt genieten, nu en in de toekomst. En ook in de toekomst zal NijeborghFD uw situatie nauwlettend in de gaten houden, zodat er, mocht dat nodig zijn, tijdig bijgestuurd kan worden.

Pensioenvormen

Er zijn vele mogelijkheden voor de opbouw van uw pensioen, maar welke vorm past het beste bij u? Op het gebied van pensioenen zijn er heel veel aanbieders, die allemaal andere pakketten aanbieden en andere voorwaarden bevatten. Welke aanbieder  is voor u het beste en welk pakket is dan de beste keuze?

NijeborghFD heeft afspraken met de beste aanbieders van pensioenen en kan voor u altijd een pensioenpakket aanbieden dat het beste bij uw situatie past. In een persoonlijk gesprek met NijeborghFD worden deze zaken besproken. Zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Voor een zorgeloos leven, nu en in de toekomst. En door uw situatie regelmatig te bekijken, zorgt NijeborghFD dat deze ook zorgeloos blijft.

Wilt u vrijblijvend advies?
Bel 0341-760210 of
e-mail naar info@nijeborghfd.nl

U bouwt al pensioen op?

En u bent benieuwd of dit voldoende is voor de toekomst? Maak vrijblijvend een afspraak, zodat wij u een gedegen advies kunnen geven.