NijeborghFD, een onafhankelijk adviseur

Adviseren

NijeborghFD is een onafhankelijk adviseur op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Het is de uitdaging u een op maat gemaakt advies aan te bieden dat voldoet aan uw wensen en past bij uw manier van leven. Daarnaast moet het traject transparant en prettig zijn.

Ontzorgen en nazorg

Naast een advies op maat zorgt NijeborghFD er ook voor dat u zo min mogelijk tijd hoeft te besteden aan uw afgesloten hypotheek, pensioen of verzekeringen. Zo neemt zij u veel administratieve rompslomp uit handen en houdt zij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op uw situatie.

Kwaliteitswaarborg

De adviseurs van NijeborghFD zijn lid van diverse instanties, hierdoor voldoen zij aan de wettelijke eisen omtrent de dienstverlening. Ook omvat dit lidmaatschap verplichte educatie, waardoor de adviseurs van NijeborghFD altijd kennis hebben van de laatste mogelijkheden en ontwikkelingen. Zo zorgen zij ervoor dat ook u altijd up-to-date bent.

Tarieven

Om u goed te kunnen adviseren, moet NijeborghFD de nodige tijd investeren. De exacte hoeveelheid tijd hangt sterk af van uw persoonlijke situatie maar ook van de vorm die u uiteindelijk kiest. De wetgever verplicht NijeborghFD de beloning die zij ontvangt voor financiële producten waarmee u vermogen opbouwt, of voor hypotheken, aan u te melden. De beloning is sterk afhankelijk van het product wat u afsluit en/of van het aantal uren dienstverlening dat zij voor u verricht. U wordt vooraf over het exacte bedrag van deze beloning ingelicht.

Meer informatie over de beloningswijze vindt u in het Dienstverleningsdocument

Terug naar overzicht
Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief
 


Onze adviseurs:

Peter Slaa